Bestellen

1272593_645355165483479_178214472_oHet boek (softcover, 182 pagina’s) is in eigen beheer uitgegeven, zonder commerciële doelstellingen. We verkopen het ten behoeve van het vlinderfonds, speciaal opgericht om kansarme Nepalezen te ondersteunen bij gezondheidszorg en onderwijs. Marina en haar man Albert hebben hiervoor de stichting Himalayan Care Hands opgericht in 2011. Na aftrek van de kosten voor het drukken en verzenden, komt de opbrengst ten goede aan dit fonds. Meer informatie over Marina Kampermann als ‘founding mother’ van deze stichting vindt u hier.

U kunt het boek kopen bij Primera, Wannerstraat 15, 6413 EV Heerlen/Heerlerheide of online bestellen. De prijs per boek bedraagt  € 20,- (incl. verzendkosten binnen Nederland). U kunt ook online bestellen door een mail met uw bestelling en adresgegevens te sturen naar [email protected] of via het contact formulier. De boeken worden geseald en in beschermde luchtpostfolie verstuurd. Het verschuldigde bedrag dient te worden overgemaakt naar

Stichting Himalayan Care Hands
rekeningnummer IBAN: NL78RABO0138257698
Heerlen
onder vermelding van vlinderboek

Nadat het bedrag is bijgeschreven, wordt het boek direct verstuurd.

 

2 gedachten over “Bestellen

  1. Ik heb het verhaal gelezen in het blad Meander Magazine en was onder de indruk. Ik heb in het verleden met Marina gewerkt en zo ken ik haar. Altijd voor iemand klaar staan. Ik wil het boek graag kopen om zo een bijdrage te leveren aan de kraamkliniek in Nepal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *